Leuke blogs uit Mokum en omstreken

AUDICIEN AAN HUIS

Het hebben van problemen aan je gehoor is iets wat niemand zou willen ervaren en kan je enorm belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Wanneer je merkt dat je gehoorproblemen ondervind, dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier iets aan te doen. Met een audicien aan huis heb je de mogelijkheden om een gediplomeerde audicien thuis te laten komen om te bekijken wat de status van je gehoor is en je te adviseren over de mogelijkheden die er zijn als het gaat om de aanschaf van hoortoestellen. Ook wanneer je al in het bezit bent van gehoortoestellen kan deze audicien aan huis je helpen met passende adviezen en oplossingen om nog beter te kunnen horen. Deze audiciens aan huis hebben altijd dezelfde professionele apparatuur bij zich als in de reguliere winkels die je kent uit de winkelstraten. Zo kun je weer genieten van een mooi stuk muziek op de radio en kun je het gesprek tijdens het etentje met vrienden weer als vanouds volgen.

EENVOUDIG EEN KENNISMAKINGSGESPREK INPLANNEN

Je kunt met de audicien aan huis heel eenvoudig een kennismakingsgesprek inplannen. Dat gebeurd altijd telefonisch en er wordt dan samen met jou gekeken wanneer de afspraak het beste kan plaatsvinden. Tijdens deze afspraak zal er een gehoortest worden uitgevoerd om te bekijken hoe je gehoor op dit moment is en wat er voor jou nodig is om dit te kunnen verbeteren. Er kan dan direct worden gekeken of er een gehoortoestel nodig is en er zal een passend advies worden gegeven. De audiciens aan huis komen in heel Nederland langs, behalve als je op de Waddeneilanden woont. Wanneer je kiest voor een kennismakingsgesprek en een hoortest bij je thuis kun je eenvoudig via de website een afspraak inplannen. Vul je contactgegevens in en klik op de rode knop met afspraakverzoek. De audicien aan huis neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Met de keuze voor een audicien aan huis kies je voor een service die wordt verleend door professionele en gecertificeerde audiciens die allemaal zijn aangesloten op een online platform. Er zijn dus geen fysieke winkels en dat houdt de prijzen ook nog eens heel erg laag en kan er worden voorkomen dat je extra moet betalen voor de hoortoestellen. Als je hoortoestellen uit hebt gezocht dat kun je deze altijd voor 60 dagen gratis uitproberen en je hebt er ook nog eens 5 jaar garantie op! Je kunt de audiciens aan huis ook bereiken via hun klantenservice. Daar zitten de audiciens klaar om je vragen direct te beantwoorden en ze kunnen je hoortoestellen online ook nog is aanpassen.

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen