Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Kledingmerken voor haar en hem

Kleding is tegenwoordig misschien wel één van de soorten producten dat door mensen het meest wordt gekocht. Vooral in de afgelopen periode waarin de winkels gesloten moesten blijven vanwege de corona pandemie, werd zichtbaar hoeveel kleding mensen eigenlijk kopen. Hierdoor komen er ook steeds meer kledingmerken bij die proberen om hun producten aan mensen te verkopen. De meeste kledingmerken richten zich zo bijvoorbeeld op een specifieke doelgroep of een bepaald geslacht, om zich toch nog een beetje te kunnen onderscheiden van de rest. Het is voor merken dan vaak ook lastiger aan het worden om de geschikte consument te bereiken, juist omdat er zoveel kleding online te vinden is. Voor de consument is het aanbod natuurlijk een stuk breder, maar tegelijkertijd maakt dit dat het voor sommige mensen moeilijk is om de kleding te vinden die bij hen past. Daarom kan het soms fijn zijn om geïntroduceerd te worden aan nieuwe merken, zoals bijvoorbeeld Moose Knuckles of Guess. 

Moose Knuckles

Moose knuckles is een kledingmerk dat zich richt op zowel heren als dames. Het merk biedt vooral comfortabele kleding aan dat er tegelijkertijd ook nog relatief stijlvol uitziet. Hierdoor zit de kleding niet alleen lekker, maar ziet het er dus ook nog mooi uit. Moose knuckles heeft kleding in bijna alle categorieën te verkrijgen. Zo zijn er voor de heren niet alleen shirts en truien, maar ook lange en korte broeken te verkrijgen. Deze sportieve kleding richt zich vooral op het bestrijden van de kou. Daardoor hebben ze ook zeer comfortabele jassen voor heren en dames. Het merk is in Canada opgericht, maar ondertussen kan je Moose Knuckles kleding bijna overal ter wereld wel kopen. Daardoor is het een merk dat iedereen zou moeten kennen, vooral als je er niet van houdt om het koud te krijgen. 

Guess

Guess is een merk dat zich ook zowel op de heren als op de dames richt. Hierdoor heeft ook dit merk een breed aanbod in diverse soorten kleding voor hem en haar. Dit merk is opgericht in Frankrijk en richt zich vooral op de luxere kledingstijlen. Dat is dan ook duidelijk terug te zien in de kleding dat dit merk aanbiedt. Alles ziet er prachtig en stijlvol uit, waardoor de outfits voor zowel heren als dames ervoor zorgen dat je er perfect bij zal lopen. Voor de heren heeft dit merk vooral shirts en truien, maar voor de dames is het aanbod een stuk breder. Zo zijn er schoenen, broeken, tops en zelfs tassen van dit merk te verkrijgen. 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen