Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Een Daily Paper hoodie is ideaal voor de frisse zomeravonden

Het festivalseizoen is weer vol aan de gang. Overal in het land en ook in het buitenland kun je weer festivals bezoeken en de meest toffe bands zien optreden. Nu is het overdag op zo'n festival natuurlijk warm genoeg. Maar dan begint de avond. Je bent moe na een hele dag buiten zijn en dan kan het zomaar zijn dat je het koud krijgt. En dan is het goed dat je eraan hebt gedacht om een Daily Paper hoodie mee te nemen. Een Daily Paper hoodie is mooi en comfortabel en overal mee te combineren. Je draagt 'm over je t-shirt en je kunt er zelfs nog een spijkerjasje over aan doen als je dat wilt. De capuchon zorgt ervoor dat je heerlijk warm blijft.

Een Daily Paper hoodie is helemaal van nu

Natuurlijk kun je ook kiezen uit de diverse sweaters heren, als je niet zo van capuchons houdt, bijvoorbeeld, maar met een Daily Paper hoodie zit je altijd goed. Je hoeft de capuchon van een Daily Paper hoodie niet per se op te doen om het lekker warm te krijgen. Ook wanneer je last hebt van koude handen is zo'n hoodie een uitkomst. De ruime zak op de buik zorgt ervoor dat je je handen lekker kunt warmen.

Wat trek jij aan naar een festival?

Laten we eens beneden beginnen, bij je voeten. Wie wel eens op een festival is geweest weet dat het er al snel een enorme blubberbende is. Je dure sneakers aantrekken is dan een minder goed idee. Trek je sneakers van een jaar geleden aan, dan heb je meerdere voordelen. Deze sneakers zijn al ingelopen en de kans op blaren is dus miniem. In je sneakers draag je sokken. Heb je een korte broek aan? Draag dan sokken die volledig in je sneakers vallen. Draag je een lange broek? Dan kunnen het ook best lange sokken zijn. Wel zo lekker warm!

En wat doe je daar op?

De tip die je altijd krijgt en die ook echt helpt is: draag laagjes. Heb je het warm, dan kun je een laagje kleding uitdoen, heb je het koud dan kun je er een laagje kleding bij doen. Ook een (opvouwbare) regenponcho is altijd een goed idee. Deze houdt de ergste regen en dus de ergste koude van je lijf. Je kunt een hoodie of een sweater om je middel of over één schouder knopen om 'm altijd bij de hand te hebben. Sta je de hele dag in de zon? Dan mag een petje eigenlijk niet ontbreken.

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen