Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Maak uw kerstboom klaar met deze feestelijke ornamenten!

Kerstmis is de tijd van het jaar om samen met je familie en vrienden te genieten van alles wat erbij hoort. Lekker eten, cadeautjes uitpakken en een mooie kerstboom versieren. Met deze ornamenten en versieringen maak je je kerstboom extra feestelijk!

Versieringen

Het is bijna zover: kerstmis! Een van de leukste tradities is het versieren van je mooie kerstboom. Om je boom te verfraaien kun je allerlei leuke dingetjes zoals lichtjes, ballen en andere ornamenten ophangen. Of je nou een kleine, grote of bijvoorbeeld een middelmaat kunstkerstboom van 180 cm hebt, je kan deze Kerst alle kanten op om jouw boom volledig klaar te maken voor de feestdagen.

Ornamenten

Gelukkig zijn er talloze versieringen die jouw kerstboom extra sfeervol maken. Verschillende soorten ornamenten in verschillende kleuren en maten bieden veel mogelijkheden al om je boom kleurrijk te maken. Je kan kiezen uit grote en kleine ornamenten en daarnaast uit combinaties van groottes. Van glanzende kristallen en parels tot goudkleurige zilveren ballen.

Andere populaire ornamenten zijn figuren zoals een engel, sneeuwpop of kerstmannetje. Deze ornamenten geven de boom net dat extra stuk gezelligheid. Ook kun je kiezen uit decoraties met prints, zoals rendiertjes of sneeuwvlokken. Je kan het bij ornamenten zo gek niet bedenken!

Lichtjes

Naast ornamenten zijn ook lichtjes een must voor de kerstboom. Lichtjes maken je boom sprankelend en gezellig. Kies uit lichtkettingen in verschillende kleuren, zoals warm wit of blauw, rood of een andere kleur. Hoe meer lichtjes, hoe spectaculairder de boom eruit zal zien. Je kunt lichtjes ook combineren met ornamenten, door rondom je kerstboom een lichtslinger op te hangen en ergens anders leuke ornamenten aan je boom toe te voegen.

Sneeuw

Als je ervoor wilt zorgen dat jouw kerstboom helemaal af is, dan kun je ook nog voor sneeuw kiezen. Je hoeft geen echte sneeuw te gebruiken, maar er bestaan ook allerlei kunstsneeuwen die je op verschillende manieren aan je boom toe kunt voegen. Zo maak je van elke kerstboom een winterwonderland!

Alles in één?

Ja, dat kan! Je kan namelijk bij Xmasdeco.nl een versierde kerstboom kopen, waarbij je je kerstboom in één set compleet klaar al hebt. Je kan kiezen uit verschillende kleuren ornamentenballen, en andere ornamenten in eenzelfde thema, zoals donkerblauw met zilveren accenten of trendkleur roze met zachtroze accenten. Ook zitten de lichtjes al verwerkt in de kerstboom en kan je ook nog zelfs kiezen voor nepsneeuw.

Kortom, er is genoeg keuze om je kerstboom naar een hoger niveau te tillen voor de feestdagen!

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen