Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Waarom een gepersonaliseerde drinkfles?

 

Niet alleen kun je uitkiezen welke kleur je gepersonaliseerde drinkfles moet zijn maar je kunt er ook een tekst op laten drukken. Je kunt bijvoorbeeld je naam erop laten zetten zodat je precies weet dat die van jou is, of je zet er een leuk woord op. Ook kan een bedrijf er een logo op laten zetten en deze uitdelen aan het personeel. Dit is een goede manier om reclame te maken voor het bedrijf aangezien de mensen deze flessen vaak ook meenemen naar andere plekken dan alleen de werkvloer. Een drinkfles van flaske.nl is niet alleen leuk om te kopen maar ook om cadeau te geven. Je kunt iemand een mooie, chique fles geven die niet alleen lang houdbaar is maar ook goed voor het milieu is. Je bespaart jaarlijks ongeveer 156 plastic flesjes wanneer je kiest voor een thermosfles om uit te drinken. Zo hoef je je niet meer schuldig te voelen als je een plastic flesje koopt.

Kies voor een beter milieu

Veel plastic flesjes kunnen tegenwoordig worden gerecycled wanneer je ze koopt en je kunt er zelfs statiegeld voor terugkrijgen. Maar toch wordt er een hoop CO2 uitgestoten bij het produceren van deze plastic flesjes. Wanneer je kiest voor een permanentere optie zoals de thermos drinkfles, kies je dus niet alleen voor iets moois maar ook voor een beter milieu. Je zorgt ervoor dat je de koop van plastic reduceert. Als individu heb je ook impact, deze kun je inzetten door kleine veranderingen aan te brengen in je levensstijl zoals minder heet en lang douchen, zo weinig mogelijk plastic kopen maar ook het minder eten van vlees zorgt voor minder uitstoot van CO2.

Voor jong en voor oud

Niet alleen zijn de drinkbekers geschikt voor volwassenen en ouderen, maar er zijn ook kleinere varianten verkrijgbaar van 500 milliliters zodat het makkelijk mee te nemen is voor kinderen. Niet alleen is het voordelig om je kind zijn eigen drinkwater mee te laten nemen, je leert je kind ook al op jonge leeftijd over duurzaamheid. Wanneer kinderen op jonge leeftijd dit soort gewoontes meekrijgen zul je zien dat ze dit op latere leeftijd ook sneller zullen toepassen omdat ze er al bekend mee zijn. Niet alleen is het goed om te recyclen met plastic, maar ook bijvoorbeeld het kopen van andere spullen zoals kleding en schoenen kan op een milieuverantwoorde manier worden gedaan en dit kun je je kinderen al vroeg bijbrengen door ze dit te laten zien en te vertellen.

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen