Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Zet jezelf in voor bedrijven en doe iets aan het personeelstekort

Zoek jij een (bij)baan? Dan is dit de perfecte tijd voor jou! Bijna overal is er wel sprake van een personeelstekort. Dit is in zeer uiteenlopende sectoren het geval. Wanneer je een baan zoekt, ben je er dus van verzekerd dan je snel aan de slag kunt gaan op een leuke werkplek. Zo zijn er veel online uitzendbureaus die vele bijbaantjes open hebben staan. Benieuwd geworden op jouw perfecte bijbaan ertussen zit? Kijk dan snel eens online!

Handen tekort bij de pakketdiensten

Ze komen bijvoorbeeld veel personeel tekort bij de pakketdiensten. Er worden voornamelijk veel bezorgers gezocht. De drukte bij de pakketdiensten zal alleen maar toenemen de komende tijd. Dit komt onder andere door de feestdagen, zoals sinterklaas en kerst. Wil jij ook altijd dat jouw pakketjes netjes op tijd bezorgd worden? Kom dan zelf een handje helpen in jouw regio.

Als bezorger bij een uitzendbureau schrijf je je zelf in voor diensten naar keuzes. Zo combineer jij je bijbaan gemakkelijk met je studie en vrije tijd. Als bezorger kun je lekker heel de dag rondrijden terwijl je luistert naar je eigen muziek. Soms kan het zelfs zijn dat je met een collega moet werken. Hoe gezellig is dat? Hou jij van rijden en heb jij je rijbewijs? Dan kun je al snel aan de slag. Online maak je een profiel voor jezelf waarop werkgevers eventueel kunnen reageren. Ook hoor je ruim van te voren voor welke diensten jij geselecteerd bent. Zo plaats je je afspraken gemakkelijk in je agenda en weet je precies wanneer je weer met vrienden kunt chillen.

Ga werken in de logistiek

Ook wordt er momenteel veel logistiek personeel gezocht. Lijkt dit je wat? Kijk dan eens online en maak gelijk een profiel aan. Op dit profiel verzamel je gelijk ook reviews van werkgevers waar jij aan de slag bent gegaan. Zo word jij in het vervolg eerder gekozen voor de diensten waarop je je inschrijft. Wanneer je het erg naar je zin hebt, kun je eventueel aan het standaard flexteam worden toegevoegd. Zo kun je vaker aan de slag op de werkplekken die je bevallen. Het werk in de logistiek is zeer veelzijdig. Mensen beschrijven de werksfeer vaak als zeer fijn en gezellig. Je moet veel samenwerken met collega’s en dus komen goede communicatieskills van pas. Ook is de baan uitdagend, omdat er soms best veel geregeld dient te worden in een korte tijd. Dit versterkt het gevoel van trots wanneer je samen de shift goed hebt afgerond. Wacht niet langer en vind jouw ideale bijbaan online!

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen