Leuke blogs uit Mokum en omstreken

De festivals zijn terug van weggeweest!

Vanwege de pandemie lag het uitgaansleven min of meer helemaal stil. Veel uitgaansgelegenheden waren op last van de overheid gesloten en festivals waren helemaal uit den boze. Maar, er is veel verandering gaande op het moment. De versoepelingen in heel Europa kunnen niet op een beter moment komen en ook kleuren steeds meer landen op de Europese kaart richting het groene en dat betekent natuurlijk dat de boel weer open gaat.

Festivals hebben we een jaar moeten missen, maar ook dat is weer mogelijk en als we naar de Belgische kalender kijken zien we dat er een hoop op stapel staat. Juli, augustus en september zijn vrij goed gevuld. Hoewel nog niet elk festival 100% doorgaat, is de kans dit jaar aanzienlijk groter dan vorig jaar. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de feestvierder die snakt naar een dag of zelfs een weekend buiten de deur.

Geniet van een goed feest

Er is keuze genoeg in België, maar ook in omringende landen zijn festivals weer terug. De een groter dan de ander en er zitten ook echte hele grote namen tussen. Kortom, voor een ieder wat wils en neem het er zeker van, want we weten niet hoe het najaar of volgend jaar eruitziet. Eindelijk weer even de deur uit, lekker op pad met je vrienden of familie. Gelijk heb je, neem het ervan en grijp het met beide handen aan.

Een goed bedoeld advies in deze is wel om een beetje uit te kijken. Na een jaar binnen zitten ben je daar best op ingesteld geraakt, dus doe het rustig aan. Kijk uit met alcohol, zeker als het warm weer is en kijk nog meer uit met drugs. De verleidingen zijn natuurlijk groot en als je er in meegaat, weet dat er altijd hulp beschikbaar is. Wat voor verslaving of problemen je ook hebt, je kunt geholpen worden. Uiteenlopend van bovenmatig alcohol gebruik tot een cocaine behandeling, je staat niet alleen.

Zoek voor jou de beste festivals uit

Ook zo’n zin om weer op pad te gaan? In België is de kalender vrij goed gevuld, dus als er nog kaarten beschikbaar zijn: pak het op en ga lekker op pad. Je zult meer dan ooit genieten als je het ontzettend gemist hebt en gelijk heb je, een festival is altijd iets bijzonders en gelukkig is er nu weer volop keuze. Dit komt natuurlijk wel met wat voorwaarden en aanvullende maatregelen, maar daar word je uitgebreid over ingelicht!

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen