Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Jouw motor verzekeren met Combi Motors

Als je een voertuig rijdt op de Nederlandse weg moet deze verzekerd zijn. Als het voertuig niet verzekerd is mag je er niet mee rijden. Dat geldt voor zowel auto’s en motoren, maar ook voor scooters en snorfietsen. Waar kun je bijvoorbeeld het best je motor verzekeren? Ben je op zoek naar een motorverzekering all risk of juist alleen WA? Er komt veel bij kijken om een motor te verzekeren. Je wilt tenslotte niet de verkeerde keuze maken en dan teveel betalen.

Welke verzekeringen zijn er?

In Nederland heb je drie soorten verzekeringen voor motoren. Je hebt een WA verzekering, WA+ verzekering, en een all risk verzekering, maar wat is het verschil tussen deze drie. Een WA verzekering, staat voor Wettelijk Aansprakelijkheids verzekering, is de basis en het minimale. Met deze verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die jij aanricht aan andermans voertuig. Mocht er iets met jou motor gebeuren, wat door jezelf is veroorzaakt, ben je hier niet voor verzekerd. Bij een WA+ verzekering krijg je, zoals de naam al aanduidt, meer dan bij een basis WA verzekering. Bij WA+ ben je ook verzekerd als er iets met de motor gebeurt wat je niet kon voorzien. Denk bijvoorbeeld dat de motor beschadigt kan raken in een heftige hagelbui en dat er dus allemaal deuken in zitten. Als je jouw motor volledig verzekerd wilt hebben moet je kiezen voor een all risk motorverzekering. Met deze verzekering hoef je je nergens meer druk om te maken. Dan moet je alleen nog kijken bij welke verzekeringsmaatschappij je de verzekering gaat afsluiten. Op de website van Combi Motors kun je gemakkelijk motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Al gaat het om een WA verzekering of een all risk motorverzekering, ze zullen voor iedereen een geschikte verzekering laten zien.

Meer dan alleen motoren

Op de Combimotors.nl kun je niet alleen terecht voor motorverzekeringen, maar je kunt hier ook terecht om jouw auto te verzekeren. Dan ook alle auto’s, zelfs speciale oldtimer verzekeringen. Zij zullen dan voor je de geschikte verzekering voor jou opzoeken door deze met elkaar te vergelijken. Als ze dat hebben gedaan kun je gemakkelijk via hun de verzekering afsluiten. Heb je thuis een quad of trike staan, dan kun je ook terecht bij Combi Motors voor advies bij verzekeringen. De enige voorwaarde die er aan hangt bij quads, is dat de quad op kenteken moet staan. Een quad zonder kenteken kun je namelijk niet verzekeren. Dus mocht je opzoek zijn voor een nieuwe verzekering voor jouw motor, auto of wat dan ook, vergelijk verzekeraars gemakkelijk en snel op Combimotors.nl.

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen