Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Origineel iemand feliciteren?

Niks is zo fijn als mensen die aan elkaar denken. Een bedankje of een felicitatie die ze naar elkaar sturen. Zowel als verzender als ontvanger voelt het fijn. De verzender laat zo weten dat aan de ontvanger gedacht wordt. De ontvanger is blij dat anderen aan hem of haar denken. Het voelt extra fijn als het iets tastbaars is, een kaartje, een brief of iets anders. Dit kost meer moeite, maar wordt vaak meer gewaardeerd. Er wordt meer aandacht aan besteed dan bijvoorbeeld een simpel berichtje. Een berichtje komt binnen samen met de vele andere berichtjes. Het kan hierdoor snel over het hoofd worden gezien of één van de velen zijn. Kortom een tastbaar presentje kost iets meer moeite maar krijgt u veel voor terug. 

Ballon versturen 

Bij zo'n presentje kunt u denken aan een ballon box. Hierin kan u een leuke helium ballon versturen. Zodra de ontvanger de box opent vliegt de ballon er direct uit. Er is keuze uit twee verschillende soorten ballonnen. Een folie ballon, gemaakt van aluminiumfolie en heeft een zweeftijd van ongeveer 10 tot en met 14 dagen. En de bubble ballon, gemaakt van elastisch plastic met een dikke wand en is een stuk groter dan de folie ballon. Daarbij kan het nog persoonlijker worden gemaakt door er een kaartje bij te laten versturen. Zo kunt u de kaart laten voorzien van een persoonlijke boodschap. U kunt zelf kiezen wat er op de kaart staat en welke kaart u wilt. Er is keuze uit meer dan 500 verschillende kaarten. Kortom er zal altijd wel een kaart bij zitten die voor u geschikt is. Naast een kaart toevoegen bij uw ballon kunnen er ook andere unieke cadeautjes worden toegevoegd. Cadeautjes als rompertjes of slabbetjes bij geboorte. Of een aardewerken mok met een leuke afbeelding, een wissellijstje of een opkikkertje. Dit allemaal om de cadeaubox nog leuker en persoonlijker te maken. Het is ook mogelijk om voor een groep meerdere ballonboxen tegelijkertijd te bestellen. Zo worden alle boxen tegelijk geleverd op de gewenste data.

Verschillende gelegenheden 

De ballonboxen kunnen voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Voor een verjaardag, een happy birthday ballon of een leeftijd ballon, een bedank ballon, een beterschap ballon, een liefde ballon, een huwelijk ballon, een geboorte ballon of een cijfer ballon. Kortom veel opties. Voor het bestellen van een gepersonaliseerde ballonboxen hoeft u maar 3 eenvoudige stappen te volgen. De eerste stap is het kiezen van een type ballon. Daarna kan er een kaartje worden gekozen waar een persoonlijke boodschap op kan komen. Bij deze stap kan ook worden gekozen voor een extra cadeau in de box. En als laatste moet u uw gegevens invullen voor het verzenden van de ballonbox. 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen