Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Een drank proeverij organiseren

Als je binnenkort wat met vrienden of familie wilt gaan drinken, dan kan je het eens proberen om een drank proeverij te organiseren. Door het proeven van verschillende soorten drank maak je kennis met nieuwe en aparte smaken. Wie weet vind je wel een smaak waar je helemaal gek op word. Maar hoe organiseer je een drank proeverij? Hier lees je hoe dat doet. 

 

Schaf verschillende soorten drank aan

Niet iedereen is een liefhebber van whiskey of bier, zorg er daarom voor dat je veel verschillende soorten drank hebt waar iedereen van houd. Dat kan aardig wat geld kosten maar het is het zeker waard. Het is leuk als je onbekende soorten en merken aanschaft, zodat je de echte proeverij belevenis hebt. Als je niet weet welke soorten drank je het beste kan aanschaffen, dan kan je ervoor kiezen om een of meerdere borrelbox te kopen. In een borrelbox zit namelijk vaak meerdere soorten drank. Je kan ook naar een slijterij gaan want zij hebben een groot aanbod aan speciale dranken die je niet zomaar tegen komt. 

 

Zorg voor voldoende hapjes

Als je kiest voor het aanschaffen van een borrelbox, dan zitten daar in de meeste gevallen al hapjes bij. Wanneer je geen borrelbox hebt aangeschaft, dan is het wel zo verstandig om meerdere hapjes te kopen. Een echte proeverij heeft altijd meerdere verschillende soorten hapjes. Zo kan jij en je vrienden of familie de drank in combinatie met de verschillende soorten hapjes proeven. Ook voor hapjes bestaan er verrassingsboxen die je eenvoudig kan bestellen via de bestelbox, mocht je niet weten wat voor voor hapjes je goed kan combineren met het borrelen. 

 

Nodig mensen uit

Een van de belangrijkste onderdelen van het organiseren van een drank proeverij, is het uitnodigen van mensen want een proeverij in je eentje houden is wel erg saai. Nodig mensen uit waarvan je zeker weet dat je met die mensen een leuke tijd of avond gaat hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld vrienden zijn maar ook je familie. Het is ook mogelijk om met je vrienden of familie bij een restaurant een drank proeverij te houden. Een voordeel hiervan is dat je het zelf niet hoeft te organiseren en dus ook niets hoeft in te kopen. Dit is erg handig als je moeite hebt met het kiezen uit de verschillende soorten drank en hapjes. Je hoeft namelijk alleen mensen zoals je vrienden of familie uit te nodigen. 

 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen