Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Golf LED verlichting, voor speciaal licht

Als je een Volkswagen Golf hebt en je wilt wat speciaals met je lichten, dan is het mogelijk om Golf LED verlichting te bestellen. Hierdoor val je als auto namelijk nog meer op en het ziet er ook gaaf uit. Veel mensen die een Golf als auto hebben vinden dit dan ook leuk en zorgen dat ze Golf LED verlichting aanschaffen. Zo geeft Golf LED verlichting vaak 70% meer licht, en is het meestal 40% witter licht. Neem bijvoorbeeld de Osram LED koplamp Golf 6. Dit heeft zowel LED dagrijverlichting als LED stadslicht, en als je dit online bestelt heb je er vaak een aantal jaar garantie op. Wat zijn nog meer specificaties van deze Golf LED verlichting?

Osram LED koplamp Golf 6 voor jouw auto

Als je Osram LED koplamp Golf 6 bestelt, heb je dus wel een Volkswagen Golf 6 nodig want daar is deze verlichting voor bedoeld. Naast de benoemde specificaties, heeft deze verlichting ook een AUDI look LED knipperlicht, wat veel mensen mooi vinden. Daarbij heeft deze verlichting een E-keurmerk en is het TUV gekeurd. Is het mogelijk om deze verlichting zelf te plaatsen? Ja, dit is in principe mogelijk. Vaak staat er bij de verlichting of in het boekje van de auto vermeld hoe dit moet. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om filmpjes op YouTube te vinden hierover, want veel mensen vinden het mooi om dit soort verlichting in hun Golf te plaatsen. Lukt het je toch niet? Dan is het altijd mogelijk om hulp te vragen aan iemand, bijvoorbeeld een autogarage. Zij weten natuurlijk altijd hoe dit moet en ze kunnen je helpen. Wil je andere Golf LED verlichting bestellen?

Andere Golf LED verlichting online kopen

Als je liever andere verlichting wil voor je Golf, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bekijk dit via dezelfde webshop als waar je de benoemde verlichting kan kopen, want bij zulke webshops wordt er vaak verlichting verkocht voor elke auto. Het is ook handig om een voorraadje aan te schaffen, zodat je het gelijk kan vervangen als het ineens niet meer werkt. Heb je nog een vraag over bepaalde verlichting voor je auto? Neem dan contact op met de desbetreffende webshop, zodat ze je kunnen helpen met je aankoop. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste verlichting aanschaft voor de juiste auto! Ga jij Golf LED verlichting bestellen?

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen