Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Unieke gevelbekleding van Keralit

De zomerperiode is weer begonnen en zien we weer vele huishoudens die ervoor kiezen om dit jaar te gaan klussen. Door de lockdown was het moge even spannend omtrent vakanties, waardoor er vele huishoudens ervoor hebben gekozen om dit jaar grote klussen in en rondom het huis uit te voeren. Over het gehele jaar stel je al snel een lijst op met klussen die even de tijd nodig hebben en uit te voeren zijn tijdens een vakantie, maar kun je ook het huis een geheel nieuwe look geven. Met gevelbekleding is het bijvoorbeeld mogelijk om schrootjes, planken en andere materialen te gebruiken die zorgen voor een unieke uitstraling, waar we je in dit blog meer over zullen vertellen!

Gevelbekleding voor rondom het huis

Wanneer je het huis een unieke look wilt geven en graag eens ergens anders naar wilt kijken dan de standaard bakstenen, kun je kiezen voor gevelbekleding. Met de gevelbekleding zul je extra materiaal over de stenen muur heen plaatsen en is het doel om te beschikken over een unieke uitstraling in huis. Houten planken en schrootjes van hout zijn vormen van gevelbekleding die erg veel zijn toegepast, maar kiezen we tegenwoordig voor gevelbekleding van kunststof. De gevelbekleding van kunststof is makkelijk te monteren, maar zul je hier de komende jaren ook slee geen omkijken meer naar hebben omdat de gevelbekleding altijd mooi blijft.

Gevelbekleding van Keralit

Het merk Keralit biedt unieke gevelbekleding van kunststof aan voor voordelige prijzen. De gevel- en dakrandbekleding van Keralit zijn gemaakt van kunststof en hierdoor ideaal voor je woning. Het merk biedt sponningdelen, potdeksels en dakrandpanelen met bijbehorende montage profielen aan, waardoor deze gemakkelijk zijn te bevestigen op de voorgevel en zorgen voor een unieke uitstraling. Je kunt Keralit kopen in over het algemeen twee verschillende uitvoeringen, namelijk:

  • Classic: dit in een licht glanzende variant en heeft deze een houtlook, welke niet van echt hout te onderscheiden is.

  • Pure: dit is een effen gevelbekleding met matte kleur

Nadat je de keuze hebt gemaakt voor het soort materiaal en het type, is het alleen nog aan jou om te kiezen voor een RAL kleurcode. Met de RAL kleurcode geef je de kleur aan die je graag wilt aanhouden voor je gevelbekleding, waarna je deze zo snel mogelijk binnen zult krijgen, kunt monteren en zult genieten van de prachtige nieuwe uitstraling van het huis. De gevelbekleding van Keralit is erg duurzaam en onderhoudsarm, waardoor je niet mee hoeft te denken aan de afbladderende verflagen en andere narigheden. Je hebt er de komende jaren zeker plezier van, zonder dat je iets hieraan hoeft te doen!

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen