Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Overhemden Profuomo zijn er ook voor de zomermaanden

Dat het zomer is en misschien wat warm, wil nog niet zeggen dat je er niet netjes bij hoeft te lopen! De kans is groot dat ook jij in het laatste jaar vooral thuis hebt gewerkt en niet veel verder kwam dan het aantrekken van een schoon shirt voor je een videomeet in ging. Maar nu de wereld weer langzamerhand van het slot gaat, is het ook weer tijd om je weer eens knap aan te kleden. De Overhemden Profuomo zijn gekleed en toch heerlijk te dragen in de zomer. Ze zijn namelijk luchtig en comfortabel. Met Overhemden Profuomo kom je altijd netjes voor de dag.

Met Overhemden Profuomo zie je eruit als om door een ringetje te halen

En dat is niet voor niets. De Overhemden Profuomo zijn niet alleen schitterend gemaakt en daardoor zeer comfortabel en draagbaar, ze hebben ook nog een andere unieke eigenschap. De Overhemden Profuomo hoef je namelijk niet te strijken. Say What?!? Ja, je leest het goed. De Overhemden Profuomo zijn strijkvrij. Als je nu nog geen zin krijgt om je mooi aan te kleden deze zomer, dan weet ik het ook niet meer.

Hoe zit dat met strijkvrije overhemden?

Veel mensen denken dat strijkvrije overhemden een mythe zijn. Dat ze net als, zeg, zelfreinigende ovens, niet bestaan. Maar niets is minder waar. Strijkvrije overhemden bestaan. Dat heeft Profuomo wel bewezen. Hoe het werkt? Je wast het overhemd gewoon in de wasmachine, volgens het wasvoorschrift. Je hangt het overhemd gewoon nat op na het wassen. Sla het even uit en hang het te drogen op een hangertje. Je ziet de kreukels dan als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zitten er nog wat kleine vouwtjes in? Niet schrikken. Deze verdwijnen door je lichaamswarmte. Zo kom je altijd netjes voor de dag.

Draag een overhemd op warme dagen

Een overhemd dragen op warme dagen lijkt een beetje vreemd. Maar wist je dat het katoen van deze overhemden ervoor zorgt dat je het niet te warm krijgt en je niet te veel zult zweten. Door deze overhemden te dragen op een jeans, een pantalon of zelfs op een mooie short zie je er altijd goed uit. Je kunt het overhemd in de broek of erover dragen. Met de mouwen opgerold of gewoon naar beneden. Ook kun je ervoor kiezen om het overhemd dichtgeknoopt of open te dragen. De frisse kleuren van de zomercollectie 2021 zijn geod te combineren met welke outfit dan ook. Of je nu naar je werk gaat of naar de camping.

 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen