Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Sinterklaasgeschenken

Waar we voorheen met zijn allen samen de feestdagen konden vieren, ziet dat er nu soms wat anders uit. Toch blijft het heel leuk om ook op afstand anderen je waardering te laten blijken of ze gewoon te bedanken of verrassen. Dit kan rondom de feestdagen heel erg leuk met sinterklaasgeschenken. Wat is een sinterklaasgeschenk precies? Dat is een ideaal relatiegeschenk voor ieder bedrijf. Je kan je klanten of personeel verschillende soorten sinterklaasgeschenken op sturen. Dit valt vaak bij alle werknemers maar ook bij klanten goed in de smaak. Er zijn veel verschillende opties voor sinterklaasgeschenken. Zo kan je kiezen voor een heel pakket. Hier zitten dan verschillende soorten snoepgoed in. Bijvoorbeeld schuimpjes, kruidnoten, chocolade munten of zelfs een banketletter. Deze geschenken zijn vaak leuk verpakt in een jute zakje. Dit is erg leuk om naar werknemers hun huis te sturen. Er kan ook een berichtje bij worden gedaan om het wat persoonlijker te maken. 

Brievenbuspakket versturen 

Wanneer je deze pakketten met de post wilt verzenden, is het handig om te kiezen voor een sinterklaas brievenbuspakket. Deze passen namelijk goed door de brievenbus. Hierdoor wordt het bezorgen makkelijker. De ontvanger hoeft namelijk niet precies op dat moment thuis te zijn om de deur open te doen. Hier kan je heel goed een chocoladeletter mee versturen. Ook kan je als bedrijf op deze brievenbuspakket doosjes een mooie sinterklaasbedrukking laten zetten, met eventueel ook het logo van jouw bedrijf. Hierdoor weten klanten of zakenrelaties meteen dat het van jouw bedrijf komt. Dan heb je een bedankje en marketing in een. 

Op de afdeling 

Ook is het erg leuk om een sinterklaaspakket te ontvangen. Niet alleen voor thuis, maar ook op de afdeling. Er kunnen namelijk ook sinterklaasgeschenken in groot formaat gekocht worden. Hier zijn bijvoorbeeld hele grote verrassingsboxen voor. Deze zitten dan vol met allemaal verschillende lekkernijen. Deze grote sinterklaaspakketten kunnen dan op een afdeling worden gezet. Zodat de hele afdeling ervan kan genieten. Maar vooral in deze tijd waarin niet iedereen op het werk is zijn de pakketten die thuisgestuurd kunnen worden echt heel handig. Ook als je net iets te laat bent met het in gang zetten van deze geschenken kan het ook op korte termijn worden besteld! Zo kan je toch nog je klanten, relaties of werknemers lekker verwennen met een leuk sinterklaaspakket. Zodat ook op afstand iedereen kan genieten. Dit is het ideale geschenk in het begin van december. Iedereen geniet van wat lekkers in deze tijd.  

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen