Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Waarvoor kun je een slotenmaker inschakelen?

Voor verschillende doeleinden worden er sloten gebruikt. Wanneer je ergens een slot voor koopt, dan krijg je daar enkele sleutels bij. Als je de sleutels vervolgens kwijt raakt of er breekt er eentje af in het slot, dan kan het nodig zijn om een slotenmaker te bellen.

 

De sleutel in de auto laten liggen

Een situatie waarin je een slotenmaker nodig kan hebben, is wanneer je de sleutel in de auto hebt laten liggen en de deur op slot is gegaan. Op dat moment kom je de auto niet meer in en heb je hulp nodig. Je kunt er in zo’n situatie voor kiezen om de ANWB te bellen, maar ook om slotenmaker te bellen. Een slotenmaker maakt het slot voor je open of verzint een andere manier om binnen te komen. 

 

Een scheiding

Je kan een slotenmaker Nederland ook nodig hebben bij een scheiding. Als er slecht contact is met de ex dan kan dat voor bedreigende situaties zorgen. Vaak wordt er dan voor gekozen om alle sloten van het huis te laten vervangen. Een slotenmaker kan dit vaak binnen enkele dagen regelen. 

 

De sloten van een bedrijfspand vervangen

Als je een nieuw bedrijfspand hebt gekocht kun je ervoor kiezen om de sloten te vervangen. Dit is vooral handig als je weet dat er in de tussentijds sleutels zijn verdwenen. Je weet dan dat je je hierna minder druk hoeft te maken over diefstal.  

 

Een sleutel afgebroken in het slot

Als je een fiets hebt waarvan je alleen nog de reservesleutel hebt is het verstandig om er eentje bij te laten maken bij een slotenmaker. De kosten van een extra sleutel liggen meestal rond de 7 a 8 euro. Je kan de sleutel bij de meeste slotenmakers dezelfde dag nog ophalen. Als je sleutel is afgebroken in het slot dan zal kan je de sleutel eruit halen met een magneet of er een nieuw slot omheen doen en het oude slot afknippen.

 

Contact leggen met een slotenmaker

Als je een slotenmaker nodig hebt kan je het best op zoek gaan naar een slotenmaker in de buurt. Je dient namelijk ook te betalen voor de reis van een slotenmaker. Hoe dichterbij de slotenmaker, hoe minder hoog de kosten. Lees je overigens de recensies ook eerst goed door. Kijk naar de ervaring van anderen en maak aan de hand daarvan een keuze. 

 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen