Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Welke spullen moet je meenemen op vakantie?

Als je binnenkort op vakantie gaat is het verstandig om vooraf goed na te denken over wat je allemaal nodig kan gaan hebben. Wat je nodig hebt voor een vakantie hangt uiteraard af van waar je naartoe gaat. Daarnaast hangt het ook af van hoe je er naartoe gaat. Ga je met de auto op vakantie of toch liever met een camper?

 

Op vakantie naar een plek met veel strand

Als je op vakantie gaat naar een plek met een mooi strand dan is het sterk aan te raden om een strandstoel mee te nemen. Door een strandstoel mee te nemen hoef je niet op vakantie op een handdoek te liggen of geld te betalen voor een strandstoel die er al staat. Als je een strandstoel koopt dan is het belangrijk dat je kijkt naar het gewicht. Je moet de strandstoel namelijk van de ene naar de andere plek mee kunnen nemen. Daarnaast is het ook leuk om een kleurrijke strandstoel te hebben. Deze worden minder snel warm door de zon en zien er ook stukken vrolijker uit. 

 

Op vakantie met de camper

Wanneer je met de camper op vakantie gaat dien je andere spullen mee te nemen dan wanneer je met de auto gaat. Zo dien je een goede tafel en bijpassende stoelen mee te nemen. Iets dat ook erg handig is om de sfeer aan tafel te verhogen, is een tafelkleed op maat. Laat een tafelkleed maken die perfect over de tafel heen past. Naast een tafelkleed is het ook een aanrader om lekkere hapjes mee te nemen voor de heenreis. Een voordeel van een camper is dat de passagiers dit tijdens de reis aan tafel kunnen opeten. 

 

Vergeet niet om spelletjes mee te nemen

Tijdens een vakantie is het erg leuk om in de avonduurtjes spelletjes met elkaar te kunnen spelen. Zorg er daarom voor dat je voldoende spelletjes meeneemt. Houd hierbij wel rekening met de wensen van iedereen. Zo vindt bijvoorbeeld niet iedereen het leuk om poker te spelen tijdens een vakantie. Wel is het een aanrader om een stok kaarten mee te nemen. Met kaarten kun je namelijk erg veel kaarten spelen. Dit maakt het voor iedereen leuk om deel te nemen aan het spelletje. Naast een kaartspel kun je ook een spelletje als Yahtzee meenemen. Het is op vakantie vooral leuk om spelletjes te spelen waar je niet te veel over na moet denken.  Mocht je hier niet van houden en de enige zijn die van spelletjes houdt, dan kun je ook een kruiswoordpuzzel boekje meenemen. 

 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen