Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Hoe zorg je ervoor dat vrijen met een condoom fijner wordt?

Bij een vrijpartij wil je het liefst geen zorgen hebben over een ongewenste zwangerschap of een geslachtsziekte. Om dit te voorkomen is het zeer verstandig om een condoom te gebruiken. Toch zie je dat steeds meer jongeren tegenwoordig geen condoom gebruiken. Het argument dat hiervoor gebruikt wordt is dat een condoom niet prettig zit. Zo wordt er geklaagd over het formaat, maar vooral ook over het gevoel. Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt genieten van seks, hebben wij uitgezocht wat de mogelijkheden qua condooms zijn.

 

Een condoom op maat zit erg prettig

Terwijl condooms vrijwel allemaal hetzelfde formaat hebben, geldt er compleet het tegenovergestelde voor penissen. Zo is elke penis anders en dat kan het vinden van een goede condoom lastig maken. Naast dat je op zoek kunt gaan naar een condoom die wel prettig zit, kun je er ook voor kiezen om een condoom op maat te laten maken. Het kost je eenmalig wat tijd maar is de investering qua tijd zeker waard. Een condoom op maat zit over het algmeen een stuk fijner. Hierdoor kan je een meer genieten tijdens de seks. 

 

Hoe bepaal je de juiste maat?

Welke maat condoom het beste bij jou past is vooral afhankelijk van de omtrek van de penis. Je dient de omtrek van de penis op de dikste plek te meten. Vervolgens kun je een my size condoom kiezen die perfect aansluit op jouw penis. Het voordeel hiervan is dat je het allemaal online kunt regelen. Je hoeft je dus geen moment te schamen voor de bestelling van een condoom die prettig zit. 

 

Ga je voor een standaard model of toch iets speciaals?

Naast het formaat van de condoom is er ook erg veel variatie mogelijk qua de soort condoom. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra dun model. Het voordeel daarvan is dat je minder van de condoom voelt. Een andere erg populaire optie is de variant met ribbels erop. Deze variant zorgt vooral bij de vrouw voor extra stimulatie. Verwacht hierbij overigens niet dat de ribbels erg groot zijn, meestal zijn de ribbels niet groter dan enkele millimeters. 

 

Bestel je condooms via het internet

Als je voordelig aan condooms wilt kopen dan kun je er het beste voor kiezen om deze via het internet te bestellen. Het voordeel hiervan is dat je ze voor minder geld kunt krijgen en bovendien de deur niet uit hoeft. Daarnaast heb je via het internet de mogelijkheid uit veel meer verschillende soorten condooms. 

 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen