Leuke blogs uit Mokum en omstreken

Hoe scoor je een leuke outfit voor een feestje?

Als tiener zijnde kom je waarschijnlijk regelmatig op een feestje. Voordat je naar een feestje gaat, denk je na over de outfit die je wilt gaan dragen. Welke outfit je aantrekt, hangt erg af van het soort feestje. Toch kan het zijn dat je op dit moment geen kleding in de kast hebt voor een leuk feestje. In dat geval is het sterk aan te raden om te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. In dit artikel geven we hier enkele tips voor. 

 

Ga eerst op zoek naar een mooie broek

Als je een nieuwe outfit wilt scoren, kan het helpen om te starten bij de broek. Vooral wanneer je van opvallende kleding houdt is dat een aanrader. Investeer tijd in het vinden van een goede broek en pas hier de rest van de outfit op aan. Voor jongens kan het bijvoorbeeld erg leuk zijn om een broek te kopen met gaten erin en verfvlekken erop. Deze broeken kun je combineren met schoenen die dezelfde kleur hebben als de verf. 

 

Schoenen die bij de broek passen

Nadat je een mooie broek hebt gevonden is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe schoenen. Zoals eerder benoemd kan het erg leuk zijn om schoenen te kopen die dezelfde kleur hebben als de verf op je nieuwe broek. Houd er wel rekening mee dat je de schoenen ook in andere situaties wilt kunnen dragen. Mocht de verf op je broek een opvallende kleur hebben, dan kun je er ook voor kiezen om schoenen te kopen waar er een klein beetje van die kleur in is verwerkt. 

Er zijn diverse merken die op dit moment in de mode zijn. Helaas zie je vaak dat een schoenmerk het niet langer volhoudt dan enkele seizoenen. Het is erg balen als je van zo'n merk een paar schoenen koopt en ze volgend jaar niet meer in de mode zijn. Gelukkig zijn er ook merken die langer in de mode blijven. Nubikk schoenen zijn bijvoorbeeld al erg lang populair. Nubikk dames en heren schoenen kan je krijgen bij diverse winkels. Daarnaast zijn er erg veel verschillende stijlen en vind je altijd wel een paar schoenen die je echt mooi vindt. 

Een nieuw shirt kopen

Nadat je de nieuwe schoenen hebt gekocht dien je op zoek te gaan naar een shirt, polo of trui. Als de feestjes meestal binnen worden gegeven, is het handig om een shirt te kopen. In een shirt krijg je het namelijk stukken minder snel warm. Bovendien zijn er onwijs veel shirts waar je uit kunt kiezen. 

Gerelateerd

Ook leuk om te lezen